-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Vážené dámy a pánové, je dobojováno a já se snažím dobrat k výsledků. Nejprve mi prosím dovolte poděkovat Zdeně za velmi náročné a zajímavé téma, které nám umožnilo objevit jiné krásy fotografování. Všem také děkuji za účast, v TD bylo 50 fotografií od 24 autorů, z toho bodování se zúčastnilo 21 účastníků.
A teď vlastní výsledky
Poř. Autor Fotografie Body
1 Marimona Přešlapy 19
2 jinka kde 13
2 KáStefi ??? 13
3 casablanca Fotografka mobilová 11
3 Tomava Dezorientovaný počítač 11
4 Míla Vildová Bloudění 9
5 Lenka Klimtová …TD… 8
6 Festa Dez-Orientace 7
7 Petr52 Už ho vidíš? 6
8 Tomava Zakutálené 5
9 MaTal Mlha? No passarán! 4
10 drapka Dezorientovaný CANON 3
10 Tomava Zase mimo 3
10 Marimona Přehmaty 3
11 Standa Hořínek Ze zdola nahoru 2
11 dpryl Podzim 2
11 deciBEL Odkud kam? 2
11 KáStefi Rozpačitá 2
12 Eiiaxar Tanec světla 1
12 Marie Tajemná 1
12 Cimlerová Na I.P.Pavlova 1
Gratuluji Ivaně k jasnému vítězství a blahopřeji všem na 2. a 3. místě i všem ostatním, toto téma nebylo jednoduché, ale zase stálo za to. Doufám, že jsem nikoho neokradl, pokud jsem se někde spletl, dejte mi prosím vědět a já zjednám nápravu. A Ivaně přeji bystrou hlavu (ona jí každopádně má) při výběru nového TD.
Tomáš
Tak tabulku jsem měl přesně zarovnanou a při uložení se mi rosypala. Pokusím se to spravit. Tom
Tabulka s pořadím je jasná, nic neupravuj. Taky se mi to stalo. Následná od Adama je ve formátu, který pak dostane.
A jen pro upřesnění - do soutěže vloženo 50 fotografii od 25 autorů. V průběhu soutěže jeden, s jednou fotografii, odstoupil. 49 fotografií hodnotilo 21 účastníků, kteří bodově ohodnotili 21 fotografií, 28 fotografií zůstalo bez bodů. M.
Zdravím, děkuji za výsledky. V průběhu dne je zaznamenám. Děkuji. A
"Tabulka s pořadím je jasná, nic neupravuj. Taky se mi to stalo. Následná od..." - zobrazit celý komentář
Celkem bylo vloženo 51 fotografií od 25 autorů, jeden autor svou fotografii smazal, takže zůstalo 50 fotografií od 24 autorů.
"Celkem bylo vloženo 51 fotografií od 25 autorů, jeden autor svou fotografii..." - zobrazit celý komentář
Ano, omlouvám se!, M.
"Ano, omlouvám se!, M...." - zobrazit celý komentář
Není proč se omlouvat, je to jen otázka pohledu na věc. T.
Gratuluji vítězům i všem ostatním, téma bylo více než zajímavé, stejně jako většina fotografií.
Všem palec nahoru. :-)
V
p.s. Těm na bedně dva palce.
Velká gratulace Marimoně a všem co se zapojili. A samozřejmě dík za zajímavé téma. A těším se na další. Jindra
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).