-
Dotazy a připomínky |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Hezký den všem fotografům,
přikládám pravidla pro následující TD "SYMETRIE"
PRAVIDLA:
---------------
Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (8.11. 2023) až do 7.12. 2023.
Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 7.12. 2023 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.
Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 8.12. do půlnoci pondělí 11.12. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.
VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
---------------
Přeji všem dobré světlo.
Adam
"chci, abyste však pro toto TD nefoťili náhodně, ale cíleně. Jak kdysi jednou někdo zmínil: nejedná se o kvantitu, ale o kvalitu. Jestli nemáte čas, nefoťte jen proto, abyste se zúčastnili…"
Upřímně? Tohle bych do požadavků nedávala....
Tak pravděpodobně beze mne ...
"Tak pravděpodobně beze mne ......" - zobrazit celý komentář
ale účast není povinná :D :D
No, můj názor je takový - někdo se může snažit opravdu hodně, aby se fotka líbila...a nemusí tomu tak být... jiný něco cvakne na poslední chvíli... a může skončit i třeba na stupních vítězů... tohle bych asi tak moc neřešila. Je to na každém zvlášť.
"ale účast není povinná :D :D..." - zobrazit celý komentář
No, moc bych se nesmála, ono to fakt k smíchu není.
Téma se mi líbí. Ale ten dovětek popravdě moc ne. Ať se každý rozhoduje sám...
"ale účast není povinná :D :D..." - zobrazit celý komentář
Vím, že účast není povinná, ale takto eliminovat soutěžící, je poněkud zvláštní. ale zase když bude málo fotek :-), budou se výsledky lehce počítat.
Co napsala Ivana, je jedna věc, co udělají „členové?“ FA je věc druhá. Nepodezřívám Ivanu, že se jí nechce počítat, to opravdu ne. Možná, že naopak svou větou vyhecuje i další a třeba se dočkáme rekordu v počtu účastníků a přihlášených fotek.
A k zasílaným fotkám - nevěřím, že někdo posílá fotky jen, aby mohl hodnotit. Věřím, že každý doufá, že nějaké kladné hodnocení dostane. Když nepřijde, tak se dívá třeba na dané téma jen trochu jinak a nemusel to být vůbec jen náhodný cvak, možná právě naopak.
Téma je zajímavé a také není úplně snadné, přeji všem, aby se jim podařilo něco vymyslet a následně i zrealizovat, což je ta těžší část, alespoň pro mě (chybí lidi)..
Fajn téma, fajn dovětek. Budu-li mít čas, ráda se do toho opřu ... a pak to nedopadne jako u minulého TD, kdy jsem měla jediný volný den (a musela na výstavu exotiky) a byly z toho v podstatě dva "cvaky" :-( kdybych TD neorganizovala, ani bych je nevložila.
Milí TéDéčkáři, tolik sebekritika, jak říkávala moje babička: "Začít hledat chyby musíš vždycky nejdřív u sebe." Takže si každý upřímně jukněte zpětně do svého svědomí, jestli některé fotky taky nebyly jen cvaky, vložené pouze pro možnost účasti.
A v prosinci udělejme Marimoně, sobě i ostatním na FA radost - vkládejme do TD opravdu jen TY SKVĚLÉ! Fotky promyšlené, s nápadem, kreativitou, dobrým světlem....
Nejde o žádnou eliminaci soutěžících, jen dobrou myšlenku, jak sami můžeme zlepšit úroveň vlastní soutěže. Třeba bude fotek jen polovina, ale v tomto případě opravdu kvantita není kvalita.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).