-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Ano, a nezapomínejme na tu radost, odlehčení, a potěšení z akce TD.
Myslím, že ten dovětek se Z9 silně nepovedl. Abych nedal jenom cvak, tak se prostě nezúčastním.
... pár nevinných, dobře myšlených vět a jaký rozruch to tady vyvolalo... co vás tak vyděsilo a čeho jste se tak zalekli? že neuspějete?
To riziko je tady vždycky a já se ráda kouknu na dobré fotky... ale nebudu moralizovat :) je to na všech, kdo bude mít chuť a čas, tak se zúčastní... já věřím, že pár dobrých fotek k tématu se přeci jen najde... a pokud ne, tak i zato to stálo....
"Myslím, že ten dovětek se Z9 silně nepovedl. Abych nedal jenom cvak, tak se..." - zobrazit celý komentář
Povedl, sebekritiky tu opravdu mnoho nebývá, proto jsem to napsala..., hlavně to mělo důležitější návaznou myšlenku, třeba se uchytí
"Fajn téma, fajn dovětek. Budu-li mít čas, ráda se do toho opřu ... a pak to..." - zobrazit celý komentář
Před čtyřmi lety (skoro na den přesně!) jsem tu položil otázku, co je vlastně odměnou za vítězství v TD:
https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/7571/6/
Doposud nikdo neodpověděl tak, jak to cítím já. Až teď ty - větou "A v prosinci udělejme Marimoně... radost". Přesně tohle jsem měl na mysli. Přece každý vítěz vyhlašuje téma, které ho zajímá, a fotky v jím vyhlašovaném TD jsou (měly by být?) mu odměnou. Přece vítěz má výsadní právo u soutěžních fotek sdělovat "tak jsem si to představoval(a), to mě potěšilo". Překvapuje mě, kolik lidí chce Marimonu o tuto odměnu připravit, vůbec jim nerozumím.
No, a zas, kdyby nebylo těch žabařů co nevyhráli, ale vložili, a hlasovali, zas by nebylo toho rozradostněného vítěze, protože by mu nedali body a on by tím pádem nevyhrál, že...
"Myslím, že ten dovětek se Z9 silně nepovedl. Abych nedal jenom cvak, tak se..." - zobrazit celý komentář
Kdo si to tady nepřečte, tak se nebude bát svou fotku vložit...:-)
"Před čtyřmi lety (skoro na den přesně!) jsem tu položil otázku, co je..." - zobrazit celý komentář
Petr52 pochopil, a radost jí udělá, no, možná nebude sám... zúčastní se skoro určitě ti, co nečtou zadání.... Jen bychom pak potřebovali profesionála, aby nám to tu rozebral a vysvětlil, jak dostatek nebo nedostatek času ovlivnil tu naši kvalitu nebo nekvalitu fotky.
Co mě trochu mrzí je to, že se nějak vytratila ta radostná spontánnost z té "Akce TD".
"No, můj názor je takový - někdo se může snažit opravdu hodně, aby se fotka..." - zobrazit celý komentář
Moc pěkný názor, vidím nebo vnímám to podobně.
Nemohu se zbavit dojmu z reakcí KIV a Marie o snahu nabádat ostatní, aby se do příštího TD nezapojili a to jenom kvůli jejich strachu z eventuálního ¨neúspěchu¨..... zavání to téměř ostrakismem.... tož dobrá....
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).