-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Hezký den všem fotografům,
přikládám pravidla pro následující TD "EMOCE"
PRAVIDLA:
---------------
Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (10.1. 2024) až do 1.2. 2024.
Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 1.2. 2024 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.
Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 2.2. do půlnoci pondělí 5.2. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.
VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
---------------
Přeji všem dobré světlo.
Adam
Děkuji za pěkné nové téma. Těším se na fotky, bude to smutné, ale i veselé, jako život sám. Uvidíme, komu se co podaří.
Oba, T. i M. zdravím, zajímavé téma jsi/jste vybrali. Velmi lehké a zároveň pro mě nejtěžší z těch, které jsem absolvovala. Co by na takové fotce mohlo být, a jak by měla vypadat si dovedu představit, realiace je ale mimo mě. Pokud se nestane zázrak, tak asi až příště. Ať se vám daří, M.
Vážení příznivci TD, od nastávající půlnoci můžete vkládat své fotografie na téma Emoce.
Osobně mám problém, jelikož můj fotoaparát je v opravně. Ale velmi se s Monikou těšíme na Vaše fotografie.
Dva dny mi nešel internet - dělali modernizaci - tak jsem měla obavy, zda se budu moci účastnit...ale vyšlo to. :-)
"Dva dny mi nešel internet - dělali modernizaci - tak jsem měla obavy, zda..." - zobrazit celý komentář
Ahoj Maruško, tak máš místo smutku radost.
A my taky. :-)
V
Téma dne EMOCE skončilo a tady jsou celkové výsledky:
Do TD bylo vloženo 24 fotografií od 13 autorů, bodovalo 12 autorů (92,3%), body získalo 15 snímků. Dovolte mi všem účastníkům poděkovat za aktivní účast. A teď to nejdůležitější, tedy pořadí:
1. místo Petr52 To mě baví 19 bodů
2. místo Tomava Soustředění 13 bodů
3. místo drapka To je vražda, napsala... 12 bodů
4. místo Festa Laserové EMOJI 5 bodů
5.-6. místo Anassia V myšlenkách bloudí 4 body
casablance Smutek 4 body
7.-8. místo drapka No comment ! 3 body
Cimlerová Skryté 3 body
9.-10. místo Anassia Nerozlučná dvojka 2 body
MaTal S kůží na trh -před a po TD 2 body
11.-15. místo Marie U jany 1 bod
Cimlerová Neseš něco 1 bod
Anassia V bezpečí 1 bod
Maza Bude řízek 1 bod
casablanca Zuřivost tamtéž 1 bod
Pokud jsem na někoho zapomněl nebo ho okradl, předem se omlouvám a věřte, nebyl by to úmysl. Případné chyby samozřejmě co nejrychleji opravím.
Rád bych pogratuloval Petrovi k vítězství a Monice k umístění na stupních vítězů. A těším se na další téma dne, které bude vyhlašovat Petrč52. Tom
"Téma dne EMOCE skončilo a tady jsou celkové výsledky: Do TD bylo vloženo..." - zobrazit celý komentář
Gratuluji Všem na bedně a taky se těším na další téma od Petra. Tome jen maličkost : ... 15 snímků. a ...11.-15. místo, bylo jich 14. Hezký den, M.
Velice si ceníme s Kačkou , že jste moji fotografii vybrali na 1.místo. Chtěl bych poděkovat všem účastníkům soutěže za účast a blahopřání pro Tomavu a drapku za místa na bedně. Pokusím se nové téma vybrat rychle.
Také gratuluji vítězi a Tomovi děkuji za bleskové vyhlášení výsledků.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).