-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Přeji hezký den a děkuji za rychlé zhodnocení. Během večera výsledky zapíšu do galerie. Děkuji. Adam
Děkuji Petrovi52 a Marii za písmenka a taktéž oběma blahopřeji. Díky také Rumovníkovi.. a mám dotaz, nechceš to někdy s námi zkusit?
ale klidně. Pokud budu mít něco, co bude stát za to ( alespoň podle mého nejpř. )
"Takové to bylo vděčné a všeobjímající téma, ale bohužel jen vítězná..." - zobrazit celý komentář
Chceš říct že problém je v tom, že se nezúčastnil ten pravý?? :-)
"Chceš říct že problém je v tom, že se nezúčastnil ten pravý?? :-)..." - zobrazit celý komentář
chvíli jsem přemýšlel na co se ptáš, pak mi došlo, že asi ta zkratka nejpř. ?? :D
"chvíli jsem přemýšlel na co se ptáš, pak mi došlo, že asi ta zkratka nejpř...." - zobrazit celý komentář
Mno, jenže můj odkaz byl na tvůj 9:22 a tam není to nejpř....
Ale napovím... nezúčastnil se kdo, tedy pravý kdo?
Co se týče té perfektnosti - mám k tomu malou připomínku - kdysi tu bývaly mezi jednotlivými TD časové mezery dva tři měsíce, a směly se vkládat i perfektní archivní fotky, no a pak byla pravidla trochu upravena... samozřejmě že se nemůžeš divit, když se pak toho upraví víc, teda i kvalita... Lidi se chtějí bavit, a tak se chtějí zúčastnit. Těžko říkat atletovi, že dokud nedošáhne na světový rekord, tak má sedět doma a šoupat nohama... No nejsme tu všichni perfektní, ale snažíme se... :-)
"Mno, jenže můj odkaz byl na tvůj 9:22 a tam není to nejpř.... Ale napovím....." - zobrazit celý komentář
ech, pak tedy netuším na co se ptáš a kde jsi přišla na to, že se nějaký pravý nezúčastnil a proč bych tím měl něco podmiňovat :D ...... P-S: "nejpř" znamená nejlepší přesvědčení.
Já se ničemu nedivím, každý dělá na co stačí, jen že je to tady samá soutěž (nemluvím o TD ) ale třeba ty východy a západy slunka, jsou tím zamořené celé stránky galerie, Lituju porotu, která se v tom bude přehrabovat. Ale to jen tak na okraj
"ech, pak tedy netuším na co se ptáš a kde jsi přišla na to, že se nějaký..." - zobrazit celý komentář
Rumovník Pravý by byl ten pravý... a byl u toho smajlík... a mně se některé ty východy/západy slunce líbí... zrovna jsem jednomu dala šestku... a ber to tak, že ty horší fotky tam musej bejt, aby se ve zhodnocujícím článku mohlo o něčem psát a aby vynikly ty superky... :-)
"ech, pak tedy netuším na co se ptáš a kde jsi přišla na to, že se nějaký..." - zobrazit celý komentář
¨Kdyby jsi četl pravidla soutěže, tak by jsi věděl , že žádná porota nebude.
"¨Kdyby jsi četl pravidla soutěže, tak by jsi věděl , že žádná porota nebude..." - zobrazit celý komentář
jaká porota ? kdo se na ni ptá ?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).