-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Hezký den všem fotografům,
přikládám pravidla pro následující TD "TAJEMSTVÍ STROMŮ"
PRAVIDLA:
---------------
Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (13.3. 2024) až do 4.4. 2024.
Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 4.4. 2024 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.
Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 5.4. do půlnoci pondělí 8.4. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.
VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
---------------
Přeji všem dobré světlo.
Adam
Bude to zase pěkné a zajímavé. Těším se. Díky.
Výsledky Téma dne "TAJEMSTVÍ STROMŮ"
Do TD bylo vloženo 43 fotografií od 17 autorů, body získalo 20 snímků. Trochu zamrzelo opomenutí závěrečného bodování dvěma autory.
Děkuji všem za účast a hezké fotky.
1.místo Míla Vildová - Vidím tě.. 28 bodů
2.místo KáStefi - Sme tu s vami 9 bodů
3.místo MaTal - Zakletá v bříze ... 7 bodů
4.místo Rony Punch - ... - 6 bodů
5.místo Karla Milcová - Bubu, tam se schováme! 5 bodů . . . . KáStefi - Lesný škriatok 5bodů
. . . . Elimurka - Jednoušatec 5 bodů
6.místo dpryl - Lesní tanec 3 body
, , , , Lenka Klimtová - podvečerní sousedské rozhovory 3 body
. . . . ZuM - Tajomstvo odhalené 3 body
. . . . Míla Vildová - Už lezu ven.. 3 body
7.místo dpryl - Břečťan 2 body
. . . . Cimlerova - Památný... 2 body
. . . . Elen O. - Život v koruně 2 body
. . . . Míla Vildová - Tanečnice.. 2 body
8.místo Petr52 - Ještěr 1 bod
. . . . Elimurka - Smutný kůň 1 bod
. . . . Veverka135 - Tenhle nekouše..:-) 1 bod
. . . . Ma26rtina - Stáří… 1 bod
. . . . MaTal - Kdo chce vidí, haf ... 1 bod
Snad jsem na nikoho nezapomněla, když tak se ozvěte, opravím.
Gratuluji KáStefi a MaTal na stupních vítězů, ale koukám, že mi práce opět zůstane na krku, :) jen musíte být trpělivý, vůbec mi nenapadá žádný námět, ale třeba Rumovník poradí. :)
Ještě jednou všem velké díky za krásné fotky.
"Výsledky Téma dne "TAJEMSTVÍ STROMŮ" Do TD bylo vloženo 43 fotografií od..." - zobrazit celý komentář
Já se omlouvám, že jsem závěrečné bodování zazdila, upřímně jsem to úplně nepochopila, protože jsem u nikoho neviděla v popisu ty tři linky na fotky jen dodatek k názvu v mém případě název... Nicméně bych s pořadím asi tolik nezahýbala, Vaší fotku jsem měla na prvním místě "vidím tě", potom od Kástefi "sme tu s Vámi" a pak od Elimurky "jednoušatec" :)
Gratuluji vítězům na bedně a všem díky za pěknou hru. Hezkých fotek bylo víc, žel jsou jen tři bodovaná místa. Míle patří dík za zajímavé téma i za bleskové vyhodnocení. K.
Přidávám se s gratulací Míle a ostatním na bedně vítězů...a těším se na další téma... jaké asi bude?
Děkuji všem, kterým stálo zato otevřít všechny tři fotografie (112) a zejména těm, kteří k nim něco napsali (3+6+8 komentářů). Zhlédnutí vyneslo jednu fotku na bednu, což mě překvapilo při tak rozlišném chápání tématu a následném hodnocení fotografií, děkuji.
"Výsledky Téma dne "TAJEMSTVÍ STROMŮ" Do TD bylo vloženo 43 fotografií od..." - zobrazit celý komentář
Díky Mílo a gratuluji! Co se držet základního téma a pro příště kameny a skály (mimo těch, které jsou obecně známé). To, co jsi zvolila (stromy), bylo úžasné a učí fotografy se dívat kolem sebe.
Blahopřeji Míle a ostatním na bedně.
Gratuluji Míle, fotka byla super.
K tématu - třeba květen lásky čas.. ?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).