-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Gratulka Míle i dalším na bedně :-)
Gratulujem víťazom a zároveň ďakujem všetkým za komentovanie fotografií a vďaka za body, ktoré som dostala .. potešili ma ako novú na tomto fóre:) Pekný deň všetkým !
Mílo, gratulujem k jednoznačnému víťazstvu. TD bolo zdanlivo jednoduché, ale opak je pravdou... Vďaka zaň :)
"Mílo, gratulujem k jednoznačnému víťazstvu. TD bolo zdanlivo jednoduché,..." - zobrazit celý komentář
Nejdříve gratulace k bedně a potom i souhas s komentářem. Mnohé zaslané fotografie to jednoznačně potvrzují. Hezký den, Mahulena
"Mílo, gratulujem k jednoznačnému víťazstvu. TD bolo zdanlivo jednoduché,..." - zobrazit celý komentář
Mám takový neodborný, ale neodbytný dojem, že poslední dvě témata, navíc doprovázená podpůrným komentářem zadání, vedla fotografy spíše k dokumentární, reportážní fotografii krajiny či defektů stromů. O to obdivuhodnější jsou fotografové, kteří dokázali tato témata pořešit kreativně mimo očekávaný standard.
"Mám takový neodborný, ale neodbytný dojem, že poslední dvě témata, navíc..." - zobrazit celý komentář
Pořád na to jdeš moc "zakulaceně", jemně. Nemyslím, že dojde k pochopení. Asi jsi chtěl říct, že většina fotek jsou rychlocvaky bez fotografického přispění a zamyšlení. Nezájem o světlo, kompozici... žádná snaha vytvořit něco víc, než jen záznam okolí. Pojem kreativita je sprosté slovo. Prostě "splnit si úkol" a to přece stačí :-(
"Pořád na to jdeš moc "zakulaceně", jemně. Nemyslím, že dojde k pochopení...." - zobrazit celý komentář
Děkuji za pregnantní upřesnění :-)))
"Pořád na to jdeš moc "zakulaceně", jemně. Nemyslím, že dojde k pochopení...." - zobrazit celý komentář
Hele, my bychom mohli být jako hodný a zlý policajt. Akorát by to nefungovalo, protože tebe už si všichni dali na blacklist. Možná i proto jsem laskavý a chápající, až empatický, prostý, andělsky něžný, i když hluboce lidský, a tak :-DDD
Výzva všem: kdo si trvale odstraní z blacklistu EBEho a dá mi o tom nějak vědět, dostane ode mne šest hvězd k nejbližší vložené fotce :-)
Dobré světlo!
to musí být slastný pocit, když si takto ulevíš, nemám pravdu ?
Tak jsem se deset patnáct let prostě vždycky aktivně zúčastňovala "akcí Téma dne" - ano bývala to akce, nepsávalo se soutěž... No a pak někdo v popisu tématu napsal něco jako "chci abyste vkládali jen dobré fotografie" a "nevkládejte když nemáte čas", rozuměj nemáte pro mě tu super fotku... Tak jsem poprvé vynechala. Nějak to ubralo na elánu, radosti se zúčastnit a podílet na akci... No, je hrozně jednoduché nic nevložit a pak jen... Prostě, řeknu jen škoda...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).