Téma dne "POHYB" - čtvrtek 2.5.

  • Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    12.04.2024 11:09

    Hezký den všem fotografům,

    přikládám pravidla pro následující TD "POHYB"

    PRAVIDLA:
    ---------------
    Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (12.4. 2024) až do 2.5. 2024.
    Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 2.5. 2024 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.

    Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 3.5. do půlnoci pondělí 6.5. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
    1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
    2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
    3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.

    VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
    Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
    ---------------

    Přeji všem dobré světlo.
    Adam

  • MaTal
    MaTal
    13.04.2024 13:34

    Mílo, opět super. Po tématu, které "nutilo" se dívat v prvé řadě kolem sebe, teď téma, kdy je potřeba už něco málo umět. Moc jsem zvědavá, zda uspěje pohyb sledovaný, zamrzlý nebo rozmazaný a protože se pohybují lidé, zvířata, stroje, spousta toho v přírodě, tak to bude těžké na hodnocení. Snad budou snímky kvalitní a uspokojí nejedno oko.

  • Marie
    Marie
    13.04.2024 17:39

    Také se opět těším, jako vždy. Díky za pěkné téma.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse