-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Při jedné z mých procházek v prostorách zámecké zahrady v Holešově se mi podařilo zachytit na obloze zajímavý úkaz. Je to takový "andělský pozdrav".
"Při jedné z mých procházek v prostorách zámecké zahrady v Holešově se mi..." - zobrazit celý komentář
Dobrý den, prosím o nahrání fotografie do soutěžní galerie.
Děkuji. Adam
"Dobrý den, prosím o nahrání fotografie do soutěžní galerie. Děkuji. Adam..." - zobrazit celý komentář
To je už ,myslím, jaksi bezpředmětné. Soutěž je anonymní, čímž došlo ke zjevnému porušení podmínek a tím pádem k diskvalifikaci soutěžící.
"Při jedné z mých procházek v prostorách zámecké zahrady v Holešově se mi..." - zobrazit celý komentář
Doporučuju si před jakoukoli soutěží přečíst zadání, pravidla, i místo, kam vkládat fotografie !
"Doporučuju si před jakoukoli soutěží přečíst zadání, pravidla, i místo, kam..." - zobrazit celý komentář
tvá moudrost kane z tvých vousů na břicho otylé učeností
"To je už ,myslím, jaksi bezpředmětné. Soutěž je anonymní, čímž došlo ke..." - zobrazit celý komentář
ty to tady teď řídíš ?
"ty to tady teď řídíš ?..." - zobrazit celý komentář
"...pořád se jenom ptáš a odpovědi, tý se nedočkáš..." - Olympic
- ono stačí už jen to logo: Ptejte se mě na co chcete. Já na co chci, odpovím :D
""...pořád se jenom ptáš a odpovědi, tý se nedočkáš..." - Olympic - ono..." - zobrazit celý komentář
třeba překvapí
Ahoj, nejspíš nevíš jak se vkládají fotky do galerie. To nevadí a může se to stát. Takhle jsi nahrála fotku jen do komentáře ke galerii. Pokud chceš nahrát soutěžní fotku tak klikni nahoře vpravo na zelený obdélník s bílým nápisem „nahrát fotku.“ Zobrazí se ti výběr galerií a ta soutěžní s mraky se ti ukáže hned vlevo nahoře jako první. Klikni na ni a pak už to půjde snadno.
"Ahoj, nejspíš nevíš jak se vkládají fotky do galerie. To nevadí a může se..." - zobrazit celý komentář
Díky moc. :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).