-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Hezký den všem fotografům,
přikládám pravidla pro následující TD "ZÁTIŠÍ"
PRAVIDLA:
---------------
Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (17.6. 2024) až do 4.7. 2024.
Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 4.7. 2024 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.
Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 5.7. do půlnoci pondělí 8.7. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.
VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
---------------
Přeji všem dobré světlo.
Adam
Pořád je tu taková drobnost. Aby soutěž byla soutěží, mohlo se "hodnotit, komentovat, poukazovat na chyby a vyzdvihovat klady", neměl by tu fungovat blacklist. Ale chápu, že pravidla jsou od toho, aby se porušovala :-)
Bude tu určitě zase spoustu pěkných fotek - těším se.
A taky by se mi líbilo, když někdo hodnotí ostatní a do všeho vidí, aby ukázal nějaké svoje fotky. Jinak je to jen mlácení prázdné trávy.
"A taky by se mi líbilo, když někdo hodnotí ostatní a do všeho vidí, aby..." - zobrazit celý komentář
Není! I když, možná je to někdy mlácení prázdné slámy, když si to ta sláma zaslouží :-)))
"Není! I když, možná je to někdy mlácení prázdné slámy, když si to ta sláma..." - zobrazit celý komentář
Ta "tráva" to je únavou :-(
"Ta "tráva" to je únavou :-(..." - zobrazit celý komentář
:-)
"A taky by se mi líbilo, když někdo hodnotí ostatní a do všeho vidí, aby..." - zobrazit celý komentář
Sice byla řeč o soutěži, kde samozřejmně hodnotí jen další soutěžící, takže logicky soutěží s fotkou, ale tebe, než spravedlivá soutěž, očividně víc trápí, že si jiní dovolí vidět tvá "díla" jinak. než ty sama. A jako spousta tobě podobných vůbec nechápeš, jaký je důvod pro psaní komentářů i účel kritiky (navíc je jedno, od koho) Navíc nerozumím tvé reakci i z pozice toho, co mě "ignoruje". Jinými slovy má ti být jedno, co a kde píšu a můj názor tě nezajímá :-) Jestli není důvod jen "zlepšit" si fotku tím, že k ní nikdo nesmí říct nic negativního, než se naučit fotit
"Sice byla řeč o soutěži, kde samozřejmně hodnotí jen další soutěžící, takže..." - zobrazit celý komentář
Nevím, co Tě opravňuje k takovému tvrzení. Nejsem vztahovačná a kritice se nebráním, protože vím, že nejsem žádný Fotograf s velkým F. Pro mne je fotografování jen koníček a pokud něco nemám ráda tak nabubřelá slova a moudra od člověka, který své fotky neukáže. Ale to píši jen proto, že bych je ráda viděla a třeba by mi spadla brada a šla bych z nich do kolen.
Co mě opravňuje??? ... to si děláš srandu, nebo jsi vážně tak hloupá. Ale když už , přes svou ignoraci mé osoby, se mnou mluvíš, docela by mě ta "nabubřelá" slova zajímala. Hádám, že tím myslíš jakoukoli kritiku tvých fotek. Ale třeba se pletu, nebo jsem už senilní. Můžeš být konkrétnější? (třeba odkaz) PS: Co mají společného moje fotky s tím, jak hodnotím ty tvé ? ...a kdyby byly lepší, přijímala bys pak mou kritiku jinak ?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).