Téma dne "ZÁTIŠÍ" - čtvrtek 4.7.

  • MSD
    MSD
    09.07.2024 14:50
    Reaguje na casablanca 09.07.2024 12:09:

    "Nevím, co Tě opravňuje k takovému tvrzení. Nejsem vztahovačná a kritice se..." - zobrazit celý komentář

    Prosím, opravdu prosím, mohla bys mi vysvětlit, jak to, že odmítáš E.B.Eho (dále jen jeho, ho, němu a tak; E.B.E se mi špatně píše - a tímto se mu za to rovněž omlouvám :-)) komentáře kvůli tom, že nevystavuje jedinou fotku? Nechápu souvislost! Nechci se tě dotknout, ale vážně tomu nerozumím. On ti jen komentuje tvoji fotku! Podle mého názoru nejobjektivněji tady! Neopisuješ ten argument od zdejších velikánů, aby sis zdůvodnila, proč dát kritika na BL?
    Měl tady vystavené fotografie, podle mně lehčí nadprůměr, (ale já jsem přísný :-)) Do kolen bys z nich nešla :-) Já se nabubřele považuji za průměrného amatéra, ale na FA jsem přišel jako úplný začátečník. Taky mě štvala jeho kritika. Ale vždycky mi něco dala! Především díky němu jsem se posouval.
    Můžeme si tady jen pochlebovat a udělat z FA Facebook. Ale já bych byl raději, kdyby to byl slušný fotoportál :-)
    Dobré světlo :-)

  • Rumovník Pravý
    Rumovník Pravý
    09.07.2024 17:05
    Reaguje na MSD 09.07.2024 14:50:

    "Prosím, opravdu prosím, mohla bys mi vysvětlit, jak to, že odmítáš E.B.Eho ..." - zobrazit celý komentář

    Mno, myslím ,že bys svou opičí lásku k výše zmíněnému neměl tak vehementně a opakovaně dávat najevo. Tak trochu mi připomínáš psíka, lízajíciho ruku svému pánečkovi

  • MSD
    MSD
    09.07.2024 17:40
    Reaguje na Rumovník Pravý 09.07.2024 17:05:

    "Mno, myslím ,že bys svou opičí lásku k výše zmíněnému neměl tak vehementně..." - zobrazit celý komentář

    Ano, docela ho obdivuji :-) Ale žít bych s ním nemohl - on kouří. Hlupáček :-))) Ale ty bys také mohl přidat něco k této diskuzi: jak souvisí hodnocení fotografií s absencí fotek hodnotícího? Když ti dám komentář a mám tu fotky a když ti dám tentýž komentář a nemám tu fotky? Budou se něčím lišit? Snad tím, že neznáš úroveň hodnotícího? Do toho ti ale nic není! To ten komentář neovlivní! Hele, Dobré světlo :-)

  • MSD
    MSD
    09.07.2024 17:40
    Reaguje na Rumovník Pravý 09.07.2024 17:05:

    "Mno, myslím ,že bys svou opičí lásku k výše zmíněnému neměl tak vehementně..." - zobrazit celý komentář

    .

  • MSD
    MSD
    09.07.2024 17:56
    Reaguje na Rumovník Pravý 09.07.2024 17:05:

    "Mno, myslím ,že bys svou opičí lásku k výše zmíněnému neměl tak vehementně..." - zobrazit celý komentář

    Já dávám najevo lásku, ty nenávist, ne? Akorát, pokud jde o E.B.Eho, vás nenávidějích je o dost víc, soudě dle komentářů.

  • Rumovník Pravý
    Rumovník Pravý
    09.07.2024 18:08
    Reaguje na MSD 09.07.2024 17:40:

    "Ano, docela ho obdivuji :-) Ale žít bych s ním nemohl - on kouří. Hlupáček ..." - zobrazit celý komentář

    myslím že už jsem svoje důvody ignorace EBEho rozvedl dříve na jiném vlákně dost jasně, četl jsi to, ragoval jsi. Nemíním se opakovat :) P.S : klidně ho dál obdivuj, my ostatní k tomu nemáme žádný zjevný důvod

  • MSD
    MSD
    09.07.2024 18:23
    Reaguje na Rumovník Pravý 09.07.2024 18:08:

    "myslím že už jsem svoje důvody ignorace EBEho rozvedl dříve na jiném vlákně..." - zobrazit celý komentář

    Prohlásil ses mluvčím nebo skutečným vůdcem? Tak jako tak blahopřeji :-)
    Role Dona Quijota mě baví :-) Ona ale (aspoň trošičku) existuje i mlčící většina. Aspoň doufám :-) Tak ale znáš to: “Pravda a láska zvítězí nad …”. Nebo ne? Jednou…

  • Atropina
    Atropina
    09.07.2024 19:11

    Dovolím se k tomu co tady probíhá přidat svůj zcela osobní názor. Ani já stejně jako Rumovník nemám žádný důvod k obdivování E.B.E.
    Respektuji každého názor k fotografiím i když některé názory mi sedí více jiné méně. Fotografie je umění naprosto subjektivní a proto se nedá úplně přesně určit co je úplně špatně a co úplně dobře. Dá se jen subjektivně posoudit to jak autor pracoval s určitými zažitými pravidly pro fotografování a pokud autor nepracuje s těmito pravidly dle mého názoru správně mohu to vyjádřit a k tomu je dobré použít slušnost, takt, vstřícnost a především mít stále na paměti, že se jedná o můj názor a nic víc.
    Sama pokud vidím v galerii jakým způsobem se pomocí fotografií autor vyjadřuje tak z nich poznám zda je mi jeho tvorba blízká a tudíž má pro mě jeho názor mnohem větší váhu a nebo se mi jeho tvorba nelíbí a tak potom jeho názor beru s rezervou. Ovšem to neznamená, že se nad ním nezamyslím. Člověk, který nemá na fotografických stránkách, jejichž hlavním účelem je vkládání fotek žádnou fotografii na mě působí přinejmenším hodně zvláštně. Takový člověk může mít naučených spoustu teoretických pouček a častovat s nimi všechny kolem, ale pokud nebude umět v praxi sám ty poučky využít a ukázat, že to umí bude jen kibicem a nikoliv fotografem.
    Pro mě je asi nejbližší přirovnání jako ve fotbale, když otylý chlap s pivem v ruce, který nikdy nehrál fotbal komentuje fotbalový zápas s tím jak hráči špatně hrají a rozhodčí špatně píská, protože on má pravidla přece dokonale v malíku.

  • Rumovník Pravý
    Rumovník Pravý
    09.07.2024 19:12

    "My ostatní" - myslím ty, co neměli to štěstí i přes výslovná přání, se seznámit s díly velkého EBE

  • casablanca
    casablanca
    09.07.2024 20:42
    Reaguje na E.B.E 09.07.2024 12:26:

    "Co mě opravňuje??? ... to si děláš srandu, nebo jsi vážně tak hloupá. Ale..." - zobrazit celý komentář

    Tak hloupá, to není nabubřelost? Neznáme se a já si myslím, že je to od Tebe docela sprosté. Husy jsem s Tebou nepásla. Více s Tebou nemíním ztrácet čas.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse