-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
díky Gwanne po podnětnou myšlenku ;)
*co ten olypmus 570 UZ? slíbili jste to:D
2A: behem pristiho tydne ;-)
taková.. "věc" se dá taky testovat? ;)
tak rozhodol som sa pre tamron, tesim sa na fotenie s nim :)
Chybi mi trochu komentar k fotkam a grafum...
Shrnuti u kazde kapitoly ne jen velmi povsechni konstatovani na zaver cele recenze...
Posouzení kvality obrazu v kombinaci s jednotlivými objektivy a podobne.
Jiste grafy a snimky maji vypovedni hodnotu ale shrnuti by usetrilo ctenari jejich detailni zkoumani.
Diky za recenzi!
určité komentáře jsem skoro v každé kapitole. Posouzení kvality fotek by si měl čtenář více posoudit sám, proto jsou v závěru fotky v plné kvalitě. samozřejmě se nebráním dalším úpravám v budoucích recenzích..
kdyby to carli poradne shnrnul tak by mu uz nikdo nikdy nepujcil A900 coz by byla velka skoda... pokud to mam shrnout ja tak mi napiste do interni posty... gwann to rekl jeste dost mirne :-)
Tori klidně to napiš zde na plnou...ústa.. právo na názor má každý..záleží jen na formulaci.
(a jinak si kvendelové plantážnický (Gwann, Tori) přestaňte dělat srandu, nebo tomu někdo začne věřit..- to o té A900....)
jak už jsem řekl jednou. obrazová kvalita je slušná a co se týká nevhodné konstrukce a ovládání, pro ty co přejdou z dnešních pidi-digi-kompaktů je toto ještě pořád posun dopředu..i když ne na dlouho...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).