-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Ale já to opravdu fotila na poslední chvíli v den soutěže,tedy 5.12.2024..." - zobrazit celý komentář
Já ti věřím, ale Vašek to udělal správně. Je na nás, abychom si uhlídali vše, než fotku vložíme do TD. Taky mě mrzí, že moje fotka byla diskvalifikována. Ale zlobím se na sebe, ne na Vaška :-)
Příjemný večer všem :-)
děkuji a jsem v šoku, vůbec jste mě nepotěšili, ta fotografie si první místo vůbec nezaslouží, pravda, dobré světlo má, ale nápad, který je u TD tak zábavný tam není. Takže ač nesouhlasím, váš názor respektuji :-)
Blahopřeji tedy soubedníkům!
Mrzí mě že vypadla MSDho montáž, já bych ji uznala, ale v takovémto případě je rozhodnutí samozřejmě na tom kdo TD vyhlašuje.
Vyhlašuji TD: Dvojka anebo 2
Je na vás, jestli vyfotíte nějakou bezva dvojku, pár, naštvanou dvojku, dvojku vína ostaně taky ji můžete napsat a pak vyfotit. Věřím, že se budete dobře bavit :-)
"Příjemný večer všem :-) děkuji a jsem v šoku, vůbec jste mě nepotěšili, ta..." - zobrazit celý komentář
Ahoj Lenko. Ať bych se při vyhodnoceni neřídil pravidly, tak by jsi stejně o bod zvítězila.
Výsledek mohl být jiný, pokud by ostatní nedávali body fotkám, které nesplňovaly podmínky.
Trochu nechápu, proč se po velkých diskuzích změnily pravidla a Ty by jsi fotku asi uznala?
No nic. Nyní to bude na Tobě. :-)
Vašek
Mě vadí, že ten exif jde opravit, takže někdo to možná využil... a MSD se přiznal a vlastně jen malá část fotky nespňovala... Ta větší splňovala :-D. Samozřejmě že u soudu by to neprošlo ale ale...kdo ví o čem nevíme. Tvé rozhodnutí bylo samozřejmě správné.
Mě vadí, že ten exif jde opravit, takže někdo to možná využil... a MSD se přiznal a vlastně jen malá část fotky nespňovala... Ta větší splňovala :-D. Samozřejmě že u soudu by to neprošlo ale ale...kdo ví o čem nevíme. Tvé rozhodnutí bylo samozřejmě správné.
"Mě vadí, že ten exif jde opravit, takže někdo to možná využil... a MSD se..." - zobrazit celý komentář
Mrzí mě, že jsem to tak zkomplikoval. Lenko děkuji, ale hlavní je, že jsi spravedlivě a zaslouženě vyhrála! To sčítání ti nezávidím :-)
Připojuji se ke gratulacím první dvojce :-) a těším se na příspěvky příštího TD ... a snad mě taky něco napadne ;-)
Fajn, těším se na nové téma DVOJKA...2.1. 2025.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).